Algemeen
Doorgaans mag u per persoon één stuk handbagage aan boord meenemen. Daarnaast mag u soms een tijdschrift, een jas of een handtas o.i.d. meenemen.

Hoeveel kilo mag ik meenemen?
Er zijn beperkingen aan het aantal tassen dat u mag meenemen qua gewicht en omvang. Om misverstanden te voorkomen over de voorschriften met betrekking tot de bagage adviseren wij u om ons of luchtvaartmaatschappij te raadplegen voor de exacte procedures.

Wanneer u vanaf Groningen Airport Eelde naar één van de Schengenlanden vliegt (België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, IJsland en Zweden) dan vindt er geen paspoortcontrole plaats. Passagiers die naar één van de bestemmingen buiten de Schengenlanden vliegen moeten wel door de paspoortcontrole.

Vakantiecharters
Wanneer u op vakantie gaat vanaf Groningen Airport Eelde kunt vanaf 2 uur voor de geplande vertrektijd inchecken. U moet uiterlijk 1,5 uur voor vertrek ingecheckt zijn. Na het inchecken heeft u dan nog tijd om op uw gemak een kijkje te nemen in de airportshop of een kopje koffie te nuttigen in het restaurant, waar u overigens vanaf het terras kunt genieten van de bedrijvigheid op het platform!