Geen boekingskosten
Meer dan 25 jaar ervaring
Aanspreekpunt dichtbij

Inchecken


Vakantiecharters
Wanneer u op vakantie gaat vanaf Groningen Airport Eelde kunt vanaf 2 uur voor de geplande vertrektijd inchecken. U moet uiterlijk 1,5 uur voor vertrek ingecheckt zijn. Na het inchecken heeft u dan nog tijd om op uw gemak een kijkje te nemen in de airportshop of een kopje koffie te nuttigen in het restaurant, waar u overigens vanaf het terras kunt genieten van de bedrijvigheid op het platform! 

Let op: Een toestel dat met vertraging binnen komt hoeft niet altijd met vertraging te vertrekken. Houdt u dus aan de inchecktijden, tenzij anders aangegeven.

Reserveer online uw stoel
Bij steeds meer luchtvaartmaatschappijen kunt u online inchecken en/of uw eigen stoel reserveren. Indien u geen stoel heeft gereserveerd, zal de luchtvaartmaatschappij u automatisch een stoel toewijzen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kosten van het reserveren van stoelen.

Vluchtmonitoren
In de terminal treft u monitoren aan waarop de aankomst- en vertrektijden van de verschillende vluchten kenbaar worden gemaakt.

Let op: Voor alle vluchten geldt dat het in verband met veiligheidsmaatregelen niet mogelijk is om uw bagage ’s morgens te brengen en later zelf terug te komen.

Securitycheck
Alle passagiers ondergaan voor vertrek een veiligheidscontrole, dit wordt de securitycheck genoemd. U wordt dan door een beveiligingsbeambte gescreend op voorwerpen die u niet mee mag nemen in het vliegtuig.

Deel dit overal