Gromada Warszawa Centrum

Warschau | Mazovië | Polen

Inleiding
Hotel Gromada is een goed prijstip hotel voor een stedentrip Warschau. Het heeft een fijne locatie in de stad, op loopafstand van het Paleis van Cultuur en Wetenschap en met goede openbaar vervoer verbindingen. De kamers van het hotel zijn functioneel ingericht en beschikken over de benodigde faciliteiten. Voor een typische Pools gerecht kun je terecht in het restaurant van het hotel. Met mooi weer is de patio een ideale plek om even bij te komen van een dag sightseeing in Warschau!

Bijzonderheden
-

Faciliteiten
- Receptie
- Liften
- Lounge
- Bar
- Restaurant
- Gratis wifi

Ligging
- In het centrum.
- Op ca. 10 minuten lopen van de beroemde (winkel)straat Nowy Świat.

Openbaar vervoer:
- Metro/tramhalte Świętokrzyska ligt op ca. 5 minuten lopen, vanaf hier rijdt tram 4 direct naar het historische gedeelte van het centrum (Stare Miasto).

Met het vliegtuig:
- Vanaf de luchthaven Chopin reis je met bus 175 met een directe verbinding naar het centrum. Stap uit bij halte Ordynacka en loop binnen ca. 4 minuten naar het hotel.
- Vanaf Modlin Airport heb je ca. 1 uur en 15 minuten reistijd. Neem de Modlinbus naar halte Warsawa Centrum. Stap hier over op tram 7 of 25 naar Krucza. Vanaf hier loop je binnen ca. 5 minuten naar het hotel.

Met de auto:
- Parkeren mogelijk bij het hotel, ca. € 10 per dag.

Selecteer uw voorkeuren

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later