Palazzo dei Ciompi

Florence | Toscaanse Binnenland | Italië

Inleiding
Nieuw in ons aanbod! Wat maakt deze accommodatie uniek? U verblijft in een appartement op een ideale locatie in Florence en geschikt voor families tot 4 personen. De appartementen zijn in een oud 19-eeuws gebouw en voorzien van alle gemakken. Check in bij de receptie en trek de stad in om alle plekjes van Florence te ontdekken. Bent u te vroeg voor de inchecktijd, dan laat u uw bagage bij de receptie achter.
De locatie van dit appartement is prima. In de omgeving vindt u vele restaurants. Daarnaast bent u ca. 750 meter verwijderd van de Duomo, de prachtige dom van Florence. Het Palazzo Vecchio is op ca. 1 km loopafstand. U kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer te reizen. Dit is vooral raadzaam buiten het centrum. Boek dan een hop on hop off tour bij. Zo ontdekt u Florence op eigen gelegenheid en deelt u zelf uw dag in. Het centrum van Florence is autovrij en ideaal om door heen te wandelen.

Na een dag cultuur snuiven in de bijzondere stad Florence kunt u zich terugtrekken in het appartement om na te genieten van de dag. Geniet van de Wifi, terwijl u het zich comfortabel maakt op de kamer of zapt op de Italiaanse televisie. Geen zin om uiteten te gaan? Dan kunt u zelf een maaltijd bereiden in de keuken. Op nog geen 5 minuten lopen vindt u de Sant' Ambrogio markt. Deze markt is niet zo bekend als de mercato central, maar zeer geliefd bij de lokale bevolking. Hier loopt u de Italiaanse huisvrouwen tegen het lijf. In de schitterende, gerestaureerde markthal bieden de verkopers in de vaste kramen hun producten aan. Let op! Het best bezoekt u deze markt in de ochtend en hij is niet geopend op zondag. Koop hier verse groenten, vlees en vis om later uw appartement te vullen met smaakvolle geuren.

In de ochtend kunt u een simpel ontbijt bijboeken (niet inbegrepen, reservering ter plaatse). In het naastgelegen café geniet u van één koffie/ thee, één sapje, één croissant en één toast of sandwich. We raden u aan om gemakkelijk en uitgebreid te ontbijten in uw eigen appartement. U heeft een koelkast tot uw beschikking. Of op zoek te gaan naar een leuk ontbijttentje.

Selecteer uw voorkeuren

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later