Athens City

Athene | Attika | Griekenland

Inleiding
Gemoedelijk en eenvoudig hotel met een centrale ligging in Athene. Dat is het populaire hotel Athens City!

Bij aankomst in Athene word je vriendelijk begroet door de receptionist(e), die 24 uur aanwezig is. Zij helpen je graag met al je vragen. Na het inchecken ga je met de lift (die net als de meeste liften in Athene niet heel groot is) naar je kamer. De kamers zijn eenvoudig, maar goed voor een stedentrip. Tot slot ben je hier om de prachtige stad te gaan ontdekken. Maakt het jezelf comfortabel met de airco, gratis wifi en de minikoelkast die je kan vullen met zelf gekochte dranken.

Heeft u in de avond nog zin in een drankje? Ga dan naar de met Griekse tinten aangeklede bar en maak alvast plannen voor de volgende dag!

De bushalte ligt praktisch voor de deur (ca. 50 meter voor als u richting het hotel reist en ca. 100 meter als je naar het centrum toe reist). Je kunt ervoor kiezen om de bus, die frequent heen en weer rijdt, naar het centrum te nemen of lopend op pad te gaan. Het hotel ligt aan de straat genaamd Patission. Loop je deze weg uit, dan zie je allerlei winkels links en rechts van je. Op een gegeven moment passeert u het Areos Park en het Nationaal Archeologisch museum aan uw linkerkant. Uiteindelijk leidt de weg u naar het drukke Omonoia plein met leuke winkels en bakkertjes. Tevens kan je hier op de metro stappen.

Selecteer uw voorkeuren

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later