Ook als u slecht ter been, slechtziend/-horend of rolstoelgebonden bent, kunt u prima per vliegtuig reizen! Op de luchthavens zijn gespecialiseerde medewerkers aanwezig die u graag assisteren, echter dit moet wel minimaal 48 uur voor vertrek worden aangevraagd. Neemt u hiervoor contact met ons op; wij hebben al vele reizen voor mindervaliden mogen organiseren en altijd tot volle tevredenheid!

Voor vertrek of na afloop van uw vakantie kunt u voor een goede maaltijd of een drankje terecht in het vernieuwde restaurant van Bos & Bos Catering.
Vanuit dit restaurant en vanaf het terras heeft u een goed uitzicht op het platform en de start- en landingsbaan van de luchthaven. 
Het restaurant is vanaf 2 uur voor vertrek naar London Southend Airport geopend. Voor de overige vluchten geldt dat het restaurant 3 uur voor vertrek is geopend.

 

In de Airportshop kunt u, wanneer uw bestemming buiten de Europese Unie ligt (b.v. Turkije), extra voordelig tax free artikelen kopen*. Deze shop is dagelijks geopend vanaf een half uur voor de eerste vlucht tot een half uur na de laatste vlucht.

Wanneer u naar één van de andere bestemmingen reist vanaf Groningen Airport Eelde kunt u natuurlijk ook terecht in de Airportshop voor aantrekkelijke aanbiedingen. In de shop worden onder andere tijdschriften, parfums en dagbladen verkocht.

Parkeren op Groningen Airport Eelde is betaalbaar en overzichtelijk. Ook voor langparkeerders is er voldoende ruimte. Alle parkeergelegenheden bevinden zich op loopafstand van de passagiersterminal. U wordt verzocht uw auto op één van onze parkeerplaatsen te parkeren. Buiten deze parkeerplaatsen is het verboden te parkeren. Hierop wordt streng gecontroleerd. Dit in verband met de veiligheid in en rondom de luchthaven. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Auto
Groningen Airport Eelde ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Groningen. De luchthaven is goed bereikbaar via de A28 (Groningen – Assen), afrit 37.

Adres
Groningen Airport Eelde nv
Machlaan 14a
9761 TK  EELDE
Tel: 050-3097070
Informatiebalie voor passagiers:  050 - 308 08 50  (werkdagen van 09.00 - 17.30 uur, zaterdag 10.00 - 17.00 uur)
Mail: info@gae.nl

Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen die vliegen vanaf Eelde biedt. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen uren te reizen om de luchthaven te bereiken. Parkeren op de luchthaven is geen probleem. De tarieven zijn laag en er is plaats voldoende. Eenmaal binnen merkt u dat de terminal zeer overzichtelijk is. Het inchecken en de paspoortcontrole gaan snel en voor u het weet ziet u het Groninger landschap al onder de vleugels verdwijnen. Als dat geen ontspannen begin van uw vakantie is…..